Tuesday, August 21, 2012

Chicken Teriyaki


Ingredients (4 to 6 servings)

1/2 cup Kikkoman Teriyaki Marinade & Sauce
2 tablespoons sugar
1-1/2 pounds boneless, skinless chicken breasts,
cut crosswise into 1/2-inch thick slices
2 teaspoons cornstarch
2 tablespoons vegetable oil
Hot cooked rice
Steamed vegetables


Instructions

  1. Combine teriyaki sauce and sugar in measuring cup, stirring until sugar dissolves.
  2. Remove 3 Tbsp. of mixture and pour over chicken in large plastic food storage bag. Press air out of bag; close top securely. Turn bag over several times to coat pieces well. Marinate 15 minutes.
  3. Meanwhile, add enough water to remaining teriyaki sauce mixture to measure 2/3 cup; blend in cornstarch.
  4. Heat oil in large skillet over medium-high heat; add chicken and sauté 5 minutes.
  5. Add teriyaki sauce mixture; cook, stirring, about 1 minute, or until sauce boils and thickens slightly.
  6. Spoon chicken and sauce over rice in large individual serving bowls. Serve vegetables on top of rice or on the side, as desired.

Monday, August 20, 2012

Turkey Meatloaf With Sweet Sauce

Preparacion Antes De Comenzar !!

-2 Tajadas de pan bastante tostados.
-Pre Calentar Horno a 350*
-2 lbs de carne molida de pavo ** Yo Compro Esta **
-Cada Paquetito es 1 lb.







Ingredientes


2 tajadas de pan
2 lbs d carne molida de pavo
1 huevo revuelto
1 lata de zetas
1/2 cucharadita de ajo
1/2 cucharaita de mantequilla
Adobo o Complete Season a Su Gusto
Salsa Sweet Para Dar Sabor

**Ingredientes Salsa**

1/2 taza de ketchup
1 cucharada de vinagre blanco
1 chucharada de salsa soya
1 chucharada de sweet & sour china ** **Tamb puedes usar 3 o 4 sobresitos de salsa de pato**
1 chucharada de azucar

** Combine todos estos en una taza o plato **


Procedimiento

- Corte un poco las zetas y sofrialas en una sarten con la mantequilla y el ajo.
- Adobe la carne a su gusto, heche el huevo revuelto, las zetas y combine.
- Luego de eso tome las 2 tajadas de pan tostadas y esboronelas con las manos ensima de la carne, heche una cucharada de la salsa dulce a la carne y mesclar.

-Luego poner la carme en un molde de cristal o ceramica, en forma de un tronco, luego cubra la carne con la salsa dulce que preparo hasta que quee bien cubierta.

- Hornear a 350 grados por 1 hora.

*** Asi Se Ve Con La Salsa Dulce Antes De Ser Horneada ***


 

Despues de 1 hora este es el Resultado


**** ACOMPAÑELO CON LO QUE GUSTE & BUEN PROBECHO ****